Bye bye Ullanlinna – And hope we meet soon again!

Ristiriitaisin tuntein sanoimme jäähyväiset Tarkk’ampujankadun kodillemme torstaina. Muuttomiehet saapuivat jo yhdeksältä ja vasta puoli kahdeksalta illalla olimme saaneet tavarat siirrettyä ja vanhan kodin siivottua. Pitkä päivä meille kaikille. Etenkin W:lle, jonka rytmi ja rutiinit olivat aivan kadoksissa…

Vaikka olin äärettömän iloinen saadessamme asunnon myytyä, taisi silmäkulmat kostua menneellä viikolla pariinkin otteeseen, kun fiilistelin kaikkia asunnossa vietettyjä hienoja hetkiä: aamua jolloin teimme positiivisen raskaustestin, ensimmäistä äitienpäivääni, jne. Ja totta kai mieltä välillä raastaa, tulemmeko vielä löytämään yhtä kivaa asuntoa… Edellisessä kun niin moni asia loksahti onnistuneesti paikoilleen.

Melkein kaikkeen voi remontissa onneksi vaikuttaa. Paitsi sijaintiin, joka oli tämän asunnon ehdottomia valttikortteja. Jo ensiasuntoa ostaessani juuri Kauppiksesta – tai siis nykyisestä Aalto yliopistosta – valmistuttuani vitsailin, että ravintola Maxill Korkeavuorenkadulla on polttopiste, josta olisin halunnut kodin löytää. Silloin sopivaa kohdetta ei ollut tarjolla, mutta kymmenen vuotta myöhemmin tärppäsi korttelin päästä. ;)

Toivomme kovin voimamme jäädä samalla alueelle keskustan ja meren puoliväliin. Mutta katsotaan.

Perässä vedettävä puinen koira on briteistä Sarah and Bendrixilta – eikös ole upea!

Tälle viikolle on tulossa postaus myös baby gear -teemalla sekä vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen, joten palataan pian!

Mainittakoon samalla, että työstän parhaillani blogin siirtoa uudelle alustalle. Se mahdollistaa todella upeita visuaalisia juttuja ja myös mm. kommentointi virtaviivaistuu. Toivottavasti ensi viikolla pääsisin näyttämään sen teille!