Uusi vlogi Villa Wikbergille YouTubessa!

Moikka, Onpa kiva päästä viimein kertomaan, että olen päättänyt perustaa meidän Hangon vapaa-ajankodin remontin ja sisustamisen seuraamiselle oman YouTube-kanavan! Ajatus on tässä hiljalleen kypsynyt ja työkiireiden hieman rauhoituttua pääsin viimein editoimaan ensimmäisen jakson.

Kysyin teiltä Instagramissa kiinnostaisiko projektin seuraaminen ja lähes kaikki (99%) vastasi ”absolutely”. <3 Tämä oli todella kiva kuulla, sillä alkuun hieman jännitin miten vanhan hirsitalon ja ylipäänsä lomakodin remontointi ja sisustaminen resonoisi, kun kaupunkikotimme on niin eri maailmasta. Samanaikaisesti uskon, että tulette kyllä tunnistamaan saman kädenjäljen molemmista kodeista. Punaisena lankana tulee Hangossakin kulkemaan modernin ja vanhan rohkea yhdistely. En malttaisi odottaa, että pääsisin jo tähän sisustamisvaiheeseen!

Sitä ennen on kuitenkin koko talven pituinen remonttiprojekti edessä ja paljon pohdittavaa. Siinä missä koen kaupunkikotien täysvaltaiset remontit jo varsin tutuiksi projekteiksi (niitä on takana nyt neljä), tarjoaa tämä 1890 rakennettu hirsitalo haastetta sitten senkin edestä.

Ensimmäisessä jaksossa kurkistetaan miltä lomakodissamme näyttää tällä hetkellä. Älkää pelästykö! Me näimme heti talon huikean potentiaalin; toivottavasti tekin.

Formaatista vielä: kuvasin videon valitettavasti pystyyn, sillä tarkoituksena oli tehdä ensin klippejä Instragramin stooreihin. Niinpä olen joutunut nyt pöhkösti yhdistämään stillikuvaa ja videota, jotta saan videoista YouTubin perinteiseen leveään formaattiin sopivia. Tulevissa jaksoissa osaan tämän jo sitten ottaa huomioon ja olen muutenkin kehittynyt kuvaamisessa, joten bear with me. Nyt julkistuksen jälkeen huomasin vasta myös, että kuvan laatu on yllättävän heikko - katsokaa puhelimilta (sillä aikaa kun selvittelen, mitä tällä pystyy tekemään).

Tervetuloa Villa Wikbergiin!  



P.S. Lomakodin tuleva pohja löytyy tästä aiemmasta postauksesta.