White floors <3

Tervehdys jälleen! Kerrankin pääsen kirjoittamaan teille “salaa” poikien käytyä jo nukkumaan ;) Patrik pitää nykyään varsin kovaa jöötä täällä ja (onneksi!) vaatii, että tulen samaan aikaan pehkuihin hänen kanssa.. Eli käytännössä 22-22.30 tienoilla. Pikkuinen on nimittäin alkanut heräillä 5-7 kertaa yössä syömään… Joten omat unet ovat todella kortilla. Myös päiväunien suhteen W on tullut vaativammaksi – hän nukahtaa käytännössä vain ulkona, joten en pysty päivisinkään enää bloggailemaan kuten ennen…

Perfection. Raot lankkujen välissä, upeat ovet, korkeat listat, sisustus… <3

No mutta päivän sisustusteemaan. Tulevassa vuokrakodissamme on valkoiseksi maalatut puulattiat, joten hain hieman inspiraatiota sen ympäriltä. Mietin valkoisia lattioita ensimmäiseen omistusasuntooni (mutta päädyin tummiksi petsattuihin), joten kiva päästä nyt käytännössä testaamaan niitä! Esimerkiksi miten pöly ja muu lika näkyy niissä ja miten valkoinen lattia valaisee koko sisustusta.

Uuteen omistusasuntoon haaveilen edelleen kovasti kalanruotoparkettia… Olisin halunnut sen jo tähän nykyiseen, mutta se oli silloin vielä Patrikille ehdoton ei. Nyt en kuule äänessä enää samaa ehdottomuutta, vaikka ei hän siitä vieläkään kovin innostunut ole... Patrik haluaisi uuteen kotiin saman lattian joka meillä on tässäkin. Katsotaan josko meidän molempien haaveet pystyttäisiin toteuttamaan… ;)

Mutta JOS kodissa onkin hyväkuntoinen vanha puulattia, on sitä sääli peittää parketilla. Tällöin myös valkoinen maalikerros voisi tulla kyseeseen. Joten kiva tosiaan testata sitä - jo viikon päästä!

Nyt pehkuihin!

P.S. Unikonsultti W:lle jo bookattu...

Kiiltävänäkin näyttää yllättävän hyvältä!

Kaikki kuvat: Pinterest