Mirror 124 – Kaunein ja kiinnostavin peili

20190406Coterie_Artek_Mirror123-06300.jpg

Kiva päästä kirjoittelemaan teille pitkästä aikaa! Kevätkin on saapunut Helsinkiin sitten viime postauksen, ja en malta odottaa, että pääsen poimimaan sesongin ensimmäisen leskenlehden tai valkovuokon. Taitaa olla kyllä astetta haastavampi tehtävä täällä kaupungin sydämessä. :) Viime keväänä asuimme (väliaikaisesti) Westendissä Espoossa, ja kevään tulon saattoi astia vielä selkeämmin omalla pihalla ja aurinkoisella suojaisella terassilla paistatellen.

Kovasti houkuttelisi myös laittaa juoksulenkkarit jalkaan, mutta olen sairastellut tänä vuonna poikkeuksellisen paljon; ainakin yli puolet ajasta on mennyt flunssassa. Nytkin jäin kotiin parantelemaan poikien lähdettyä salille.

20190406Coterie_Artek_Mirror123-06305.jpg
20190406Coterie_Artek_Mirror123-06312-2.jpg
20190406Coterie_Artek_Mirror123-06309.jpg

Kodin sisustus on nytkähtänyt taas pienin askelin eteenpäin. Saimme viimein kuvissa näkyvän upean Artekin pelin* asennettua olohuoneeseen. Eikös ole ihana! Sen kauneus ei ehkä täysin välity kuvista, mutta siinä on siis kaksi peilaavaa metallilevyä kiinnitettyinä 124-asteen kulmaan, joten kuvakulmasta riippuen se heijastaa hieman eri kohdan asunnosta. Kovin Instagram-ystävällinen peili, kun nuhainen kuvaaja saa pysyteltyä järkkäreineen piilosilla. ;)

Daniel Rybakkenin suunnittelemaa peiliä löytyy kolmessa eri koossa. Tässä keskimmäisessä koossa (korkeus 35 cm) peiliin on kiinnitetty myös saarnesta tehty hylly, joka peilaavan illuusion takia näyttää pyöreältä. Juuri tähän leikkisyyteen peilissä ihastuin. Se on samaan aikaan funktionaalinen, yllätyksellinen ja kiinnostava. Googlailin jälleen varmaan satoja eri peilivaihtoehtoja ympäri maailman, kunnes olin valmis lukitsemaan valintani. Sisustuksen pohtiminen pitkän kaavan mukaan onkin itselleni (lopputuloksen lisäksi) tärkeä osa nautintoa.  

Hyllyä löytyy tummaksi petsattuna (kuvissa) sekä kirkkaaksi mattalakattuna. Pitää ottaa teille peilistä vielä uusia kuvia, jahka hiirenkorvat puhkeavat! Hylly on kuin tehty pienelle simppelille maljakolle ja yksinkertaiselle puunoksalle.

20190406Coterie_Artek_Mirror123-06317.jpg
20190406Coterie_Artek_Mirror123-06322.jpg

Ihanaa aurinkoista viikonloppua! Ja kuullaan taas. Postauksia on tullut viime aikoina harvemmin, sillä en ole ollut oikein oma energinen itseni, joten olen keskittänyt voimavarat perheeseen ja ”oikeisiin töihin”. Mutta en ole mihinkään kokonaan katoamassa, vaikka en viikoittain tänne aina ehdikään.

Nyt makuuhuoneen ja lastenhuoneen verhoja miettimään… Niin jossain vaiheessa saan niistä postauksen ehkä tännekin :)

* Peilistä saatu alennusta bloginäkyvyyttä ja kuvia vastaan.