Olohuoneen uutuuksia pääsiäistunnelmissa

Onpa kiva tulla taas kirjoittelemaan teille! Pojat lähtivät aamulla Patrikin vanhempien kesäpaikkaan avaamaan mökkikauden ja jäin itsekseni tänne kaupunkiin kahdeksi ja puoleksi päiväksi. Aivan luksusta saada hieman omaa aikaa! Kello ei ole vielä edes iltaseitsemää ja olen ehtinyt touhuta niin paljon yhdessä päivässä: siivonnut melkein koko asunnon, tehnyt kahdet blogikuvaukset, käynyt kävelyllä ja hieman shoppailemassa (yllätyksekseni kaupat olivatkin auki), pyykännyt… Suunnitelmissa olisi kuvailla jotain joka päivä, sporttailla pitkästä aikaa (olen viimein toipunut flunssakierteestäni *koputtaa puuta*) sekä toivottavasti nähdä ystäviä jossain välissä. Sääkin näyttää olevan niin kohdillaan; Helsingissä mittari näytti parhaimmillaan tänään +17 astetta, jee!

Heti poikien lähdettyä aloin puunata asuntoa. Nautin siitä, että tavarat ovat järjestyksessä, joten aion ottaa nyt kaiken irti tästä siisteydestä. :) Siivoilun jälkeen kuvasin pikkumiehen huonetta sekä uusia hankintoja olohuoneessa. Palataan vielä W:n huoneeseen omana postauksenaan; nyt muutama sana olohuoneen uutuuksista. Niin ja lopussa myös ensimmäinen videopostaukseni! Olisi ihana kuulla kommenttejanne mitä mieltä olisitte näistä jatkossakin. Otin myös W:n huoneesta 360-asteen videon, mutta se taitaa jäädä arkistoihin, sillä käsivarassa kuvattu klippi tärisi niin paljon.

20190419Coterie-06377.jpg

Olen viime aikoina tykästynyt kaikkiin ovaaleihin ja kaareviin muotoihin, joten ihastuin ensisilmäyksellä kuvissa näkyvään Annon luonnonvalkoiseen ovaalin villamattoon. Vähän ensin mietin uskallanko hankkia olohuoneeseen näin vaaleaa mattoa, sillä W leikkii siinä päivittäin. Mutta upealtahan tuo valkoinen matto näyttää tammiparkettia vasten, eikös.

Matrilta kuvauslainassa oleva Lempi-pöytä päätyi kuvaan sattumalta – ja näyttää sekin todella kauniilta! Ihanan keveältä ja sirolta meidän raskaan mustan marmoripöydän jälkeen. Tarkoituksena olisi huomenna kuvailla muitakin Matrin juttuja makuuhuoneen puolella.  

20190419Coterie-06385.jpg
20190419Coterie-06389.jpg
20190419Coterie-06406.jpg
20190419Coterie-06397.jpg
20190419Coterie-06408.jpg

Olohuoneen marmorikantinen pöytämme on ollut nyt toistaiseksi hieman sivussa, sillä W kaatui yksi ilta niin, että löi leukansa siihen saaden ihan kunnon haavan suuhun; onneksi hampaat eivät tulleet sentään alahuulesta läpi. Niin kaunis kun pöytä onkin, niin kivinen kansi on kyllä armoton materiaali pikkuväen kanssa. Tämmöinen pyöristetty puupöytä antaisi paljon enemmän anteeksi.

Sohvaa koristaa myös uusi tyyny, sekin Annon mallistosta. Värisävyt osuivat tällä kertaa todella nappiin, vaikka valitsinkin sen vain läppärin ruudun perusteella.

Tässä vielä lupaamani video. Laittakaahan rohkeasti palautetta! Ainakin, jos tahdotte nähdä näitä jatkossakin, heh.

Iloista pääsiäistä ja ihanaa minilomaa myös sinne!