Intiankatu 34

Talvinen tervehdys! Kylläpä pyrytti tänään Helsingissä. Olin kerrassaan tyytyväinen, kun ei tarvinnut laittaa nenää oven ulkopuolelle. :)

Sään kylmetessä myös asuntomarkkinat ovat tuntuneet viilentyneen entisestään… Emme ole löytäneet mitään asuntonäytön arvoista moneen viikkoon… Isoja 130-200 neliöisiä asuntoja tuntuisi olevan vaikka kuinka, mutta sataneliöisiä kovin vähän. Ainakin Ullanlinnassa.

Alla tänään markkinoille tullut persoonallinen 121-neliöinen koti Kumpulasta. Ja ei, emme harkitse Kumpulaan muuttoa, mutta koti poikkeasi raikkaalla tavalla yleisestä tarjonnasta, joten haluan esitellä sen teillekin. Näkee, että koti on todella asutun näköinen, ns. oikea koti, eikä sisustusstailistin taidonnäyte. Olisikohan peräti joku (sisustus)bloggari asialla? Tai ainakin joku luovan alan ihminen..? Pariskunta ja kaksi alakouluikäistä lasta..? Minusta on kiva arvuutella, kenelle myynnissä olevat kodit mahtavat kuulua. :)

Huoneisto on remontoitu entiseen kauppaan. Isot ikkunat ovat plussaa, mutta valitettavasti asunto taitaa olla katutasossa... (Huomaa ikkunoissa himmennykset.)

Upea vahattu kuusilattia.

Seinien väritys on todella onnistunut!

Kaksi eri kylppäriä. Vasemmalla ihana kalanruotoladonta.

Lisätietoja asunnosta löytyy Etuovesta.

Kuvat: Etuovi

Mainittakoon vielä, että meillä on ollut unikoulu nyt käynnissä viime perjantaista lähtien. Joten siitä lisää ensi kerralla!