Tyylitietoisen lämpöpussi Pikkuvaniljasta <3

Toivottavasti sielläkin on vietetty rentouttavaa lauantaita täydellisessä talvisäässä! Helsinkiä hemmoteltiin lauantai-iltapäivällä auringonpaisteella ja muutamalla pakkasasteella. Kun yhtälöön lisää vielä viikolla tulleen parin sentin lumikerroksen, ei voi kun hymyillä pakkasen punaamilla poskilla. :)

Tänään jatketaan kids’ gear -teemalla. Esittelyssä on vaaleisiin vauvantarvikkeisiin keskittyvästä Pikkuvaniljasta yhteistyön puitteissa saamani tanskalainen lämpöpussi Sleepbag.dk.

Tyyliä, laadukkaita teknisiä materiaaleja ja muutamia oivaltavia yksityiskohtia samassa paketissa. Näin tiivistäisin tämän tuotteen parhaat puolet.

Lämpöpussin erityinen ominaisuus on, että siihen voi hankkia erikseen ns. kovan pohjan/alustan, jossa on pitkät konjakinruskeat nahkaremmit. Tällöin lämpöpussi muuttuu pehmeäksi kantokopaksi, joilla pikkunyyttiä on kätevä kuljettaa. Tyylikäs vaihtoehto pienille piipahduksille, jos ei halua raahata vaunuja tai turvaistuinta mukanaan. Tervetullut ratkaisu vaikkapa myös rappukäytävään, jossa ei ole hissiä.

Niinpä halusin kuvatakin tuotteen hieman poikkeavasti muualla kuin vaunuissa. Tänään siihen tarjoutui loistava tilaisuus piipahtaessamme Töölönlahdella tutustuttaessamme pikkumiestä ensimmäistä kertaa lumeen. Hän piti siitä selvästi (vaikka emme kauhean kauaa kylmällä maalla uskaltaneet ollakaan).

Sleepbag-lämpöpussiin lapsi mahtuu koko vaunutteluiän (0-3 v.), eli yhdellä pussilla pärjää vastasyntyneestä leikki-ikään. :)

Meillä on pikkuiselle kuvissa näkyvä untuvatäytteinen haalari, joten emme ole ihan vielä käyttäneet lämpöpussia rattaissa. Mutta lukemieni kokemusten mukaan se pitää kovemmatkin pakkaset loitolla. Täytteenä on käytetty kevyttä, eristävää ja hyvin hengittävää Meida-kuitua, joka on kuulemma lämmöneristysominaisuuksiltaan untuvaakin parempaa.

Siniharmaa pussi ja lämpimänbeige sisus näyttää varmasti kivalta musta-harmaissa Bugabooissamme. :) Oikein odotan, että pääsemme kunnolla käyttämään sitä pakkasen vielä hieman kiristyessä! Halusin kuitenkin jo esitellä pussin teille, sillä teette varmasti juuri nyt hankintoja viilenevään talveen.

Käykäähän kurkkaamassa Pikkuvaniljan koko tyylillä kuratoitu valikoima täältä. Talveen löytyy mm. ihania paksuja lampaantaljoja sekä nämä supersuloiset Ugg-henkiset tossut perheen pienimmille.

Huomatkaa myös kuvissa vilahtava aivan ihana merinovillainen myssy, jonka saimme For Minis and Mommiesilta! Tämä suloisuus on tulossa pian valikoimaan. <3 Harmaa tanskalaisen Wheatin haalari löytyi Little Copenhagnilta.

Äidin asun kulmakivenä on MaxMarasta jo vuosia sitten hankkimani villakangastakki, joka ei ole mennyt käytössä miksikään. Vain ylin nappi pitää ommella uudelleen kiinni tasaisin väliajoin. :) Siihen kuuluu myös kaunis, rento mokkanahkainen vyö, joka Murphyn lain mukaan taisi hukkua aiemmin tänään (ei siis näy kuvissa)… Harmittaa. Toivon, että se putkahtaa vielä jostain vastaan. Merinovillapipo COS:n syysvalikoimista, eläinprinttihuivi Samsøe & Samsøe ja talvikengät Timberland.

Rentouttavaa iltaa sinnekin! 
xx

Pssst. White Feather Dream -blogin Hanna on kirjoittanut samasta pussista kattavan postauksen. Hymyilytti kun huomasin miltei identtisen otsikon :)

Talvipuutarhalla. Tänne täytyy tulla pian takaisin ajan kanssa!