Lastenhuoneen kauniit voimistelurenkaat

20180916Coterie-02893.jpg

Tänään kurkistetaan ensimmäistä kertaa pikkumiehen huoneeseen – tai ainakin sen toiseen ikkunanpuoleiseen kulmaukseen. Huone on ehdottomasti asuntomme kaunein. Sitä koristaa kaksi kaunista ruutu-ikkunaa ja sinne kuljetaan klassisista pariovista.

Lastenhuone on sisustettu meillä aavistuksen verran romanttisemmaksi kuin asunnon muut huoneet. Moni elementeistä ei itse asiassa ole kyllä yhtään ”lapsellisia”, mutta koska parissa kuvassakin pilkottava tanskalainen klassikkosänky on designiltaan aika romanttinen, antaa se huoneelle varsin pehmeän tunnelman.

20180914Coterie-02878.jpg
20180916Coterie-02889.jpg

Halusin lastenhuoneeseen ehdottomasti jotain liikunnallista. Ensin harkitsin huoneeseen puolapuita, mutta ne tuntuivat meidän pikkumarakatille vielä tässä vaiheessa vähän turhan riskialttiilta vaihtoehdolta. Lisäksi niiden asentaminen olisi voinut olla hieman haastavaa näyttävien lattialistojemme takia. Myös visuaalisesti puolapuut tuntuivat varsin hallitsevilta.

Lopulta poimin idean voimistelurenkaisiin ihanan kummilapsemme kodista. Siellä kolme ja viisi vuotiaat tytöt tykkäävät hurjasti kiuppua ja roikkua renkaissa. W on vielä hitusen liian pieni innostumaan renkaista kovin pitkäksi aikaa (2 v. ja 4 kk), mutta muutamat kunnon vauhdit olemme renkaissa jo saaneet!

20180916Coterie-02903.jpg

Goolailtuani eri vaihtoehtoja ehdottomasti kauniimmat luonnonköysirenkaat löytyivät Dinoxin valikoimista.* Ja trust me, näitä on etsitty taas maailman ääristä, joten olin iloinen löytäessäni kotimaiset versiot. Renkaat on suunniteltu 2-8-vuotiaille, joten niissä on huomioitu paitsi pienet kädet, myös renkaan koko niin, etteivät lapset vain saa päätään renkaan läpi. Valikoimista löytyy paljon muutakin pienille ikiliikkujille, joten käykääpäs kurkistamassa täältä. Ainakin koripallokorin hankinta taitaa olla meillä edessäpäin, mikäli W yhtään seuraa isänsä jalanjälkiä. :)

 Huone on varsin iso, joten teen suosilla siitä ainakin pari postausta, joten palataan vielä asiaan! Leppoisaa sunnuntai-iltapäivää!

* Dinox voimistelurenkaat saatu valmistajalta bloginäkyvyyttä vastaan.