Eteisen Flos IC Lights -valaisimet

2018128Coterie-Hallway-05742-2.jpg

Tervehdys! Toivottavasti teilläkin oli rauhallinen ja rentouttava joulu. Me halusimme ottaa kaiken irti uudesta kodistamme, joten kutsuimme sekä Patrikin vanhemmat että minun äitini tänne meille. Juhlimme joulua siis pienellä porukalla kaikkien sisarusten ollessa ulkomailla.

Lupasin aiemmin laittaa teille kuvia kuusestamme. Tilasin sen netistä, sillä halusin sen jo hyvissä ajoin ennen kuin joulukauppakuusi käynnistyi kadunvarsilla. Kotiimme toimitettu kuusi oli aivan valtava – joka suunnassa! Super tuuhea ja trimmattu jollain koneella ns. täydellisen malliseksi… Eli ei ihan sellainen minimalistinen harvaoksainen kuusi kuten olin alkujaan ajatellut, heh. Joten siirrytään tänään suoraan suosiolla eteisen valaisimiin. (Mainittakoon, että itse kuusikin sai jo lähtöpassit, sillä se tiputteli alusta alkaen todella paljon neulasia…)

Tarkkasilmäinen ehkä huomasi, että pääoven ympäriltä puuttuu vielä listat. Nyt listat ovat viimein valmiit, joten enää pitäisi vain saada työmies noutamaan ja kiinnittämään ne :)

Tarkkasilmäinen ehkä huomasi, että pääoven ympäriltä puuttuu vielä listat. Nyt listat ovat viimein valmiit, joten enää pitäisi vain saada työmies noutamaan ja kiinnittämään ne :)

Olen pitänyt näistä Flosin IC lights -valaisimista aina. Jo ennen asunnon ostoa tiesin, että tulisin hankkimaan jonkun sarjan valaisimista. Alkujaan mietin roikkuvaa mallia ruokapöydän päälle, mutta hankittuamme varsin suuren pyöreän pöydän olisi valaisin jäänyt hieman liian pieneksi. Aika pian roikkuvat mallit löysivätkin täydellisen paikan eteisestämme.

Valaisimista on kahta kokoa ja meillä on eteisessä suuremmat (eli suspension 2). Huonekorkeutta kodissamme on hitusen alle 315 cm ja eteisessä on aika reilusti tilaa, ja silti valaisimien lasikuvut tuntuvat hivenen liian suurilta. Pienempi malli olisi kyllä ollut varmasti taas liian pieni, joten kahdesta vaihtoehdosta nämä olivat paremmat.

Valaisimista on olemassa myös metalliväriset ja mustat variaatiot. Meille en muita värejä edes harkinnut; jotenkin tuo messinki sopii täydellisesti tähän malliin. Malleja valaisimesta on myös siis useita; Instagram-tiliäni seuraavat ovatkin ehkä jo bonganneet myös seinälle kiinnitettävän IC lightsin :)

Kuvassa näkyvä toffeenvärinen takki on myös tämän talven hankintoja. Juuri täydellisen värinen ja mallinen pitkä takki löytyi Filippa K:lta. Btw, sitä näytti olevan vieläkin alessa, ainakin M-koossa! (Kannattaa ottaa aika reilu koko; itselläni L; tä…

Kuvassa näkyvä toffeenvärinen takki on myös tämän talven hankintoja. Juuri täydellisen värinen ja mallinen pitkä takki löytyi Filippa K:lta. Btw, sitä näytti olevan vieläkin alessa, ainakin M-koossa! (Kannattaa ottaa aika reilu koko; itselläni L; tämän on tarkoituskin olla väljä.)

Valaisimen ainoa miinus on, että lasikuvun reikä on tehty sen verran pieneksi, ettei siitä saa sisään ns. normaalimallisia E27-lamppuja. Ja kapeammissa erikoislampuissa vaihtoehtoja on vain murto-osa. Ainakaan vielä emme ole onnistuneet löytämään 3000 kelvinin viileitä lamppuja erittäin korkealla valoteholla. Meillä valaisimia on kuitenkin kaksi vierekkäin, joten tehot riittävät mainiosti. Mutta tämä kannattaa tiedostaa, jos suunnittelette valaisinta ainoaksi valaisimeksi esim. ruokapöydän päälle.

Leppoisaa viikonloppua ja palataan ensi vuoden puolella!