Winter magic for BabyWallaby

Kaunista lauantaita! Toivottavasti sielläkin on ollut kiva päivä ja pääsitte nauttimaan aurinkoisesta talvisäästä! Aamupäivän leikimme kolmisin kotona ja iltapäivällä juhlimme fafan 60-v. syntymäpäiviä, joten päivä on vierähtänyt täällä perin iloisissa merkeissä.

Tänään palataan marraskuun alun tunnelmiin, jolloin stailasin ja kuvasin BabyWallabylle talvisia promokuvia, joita he voisivat käyttää sekä omilla että jälleenmyyjiensä kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Ajatuksena oli saada kuviin ripaus joulufiilistä kuitenkaan sitä liikaa alleviivaamatta.

Olin suunnitellut pari erilaista set-uppia, joissa BabyWallabyn kauniit petivaatteet ja torkkupeitot pääsisivät esiin. Lisäksi tapanani on, että stailaus elää jonkun verran kuvauksen aikana, jotta siitä saisi mahdollisimman monta hieman erilaista kuvaa julkaistavaksi.

Päätimme lopulta ottaa kuvat täällä meillä kotona. Valkoiset lautalattiat, vanhat kauniit peiliovet ja noin 2,8 metriin yltävä huonekorkeus luovat neutraalit puitteet monen tyyppisille kuville. Ainoa mikä vaikeuttaa kuvaamista on tilanpuute. Neliöitä väliaikaiskodissamme on (muistaakseni) vain 67 ja tila jakautuu kolmeen huoneeseen, joten en aina pääse kuvaamaan pidemmällä objektiivillani, joka vaatisi tilaa ympärilleen.

Varsinaiseen kuvaussessioon meni stailauksen jälkeen runsaat kolme tuntia. Se on aikalailla maksimi, jonka pystyy yhtä soittoa kuvamaan keskittyneesti ilman (ruoka)taukoja. Myös BabyWallabyn ”äidillä”, Sanna-Marilla, on pieni poika, joten molempien intresseissä oli saada kuvat tehokkaasti pakettiin. :) Lisäksi aikaa meni suunnittelupalaveriin, stailauksen miettimiseen, kuvissa näkyvien tuotteiden hankkimiseen ja tietenkin kuvien editointiin.

Olin jo aiemmin tehnyt vähän laajempia kuvasarjoja parille ulkomaalaiselle pienelle brandille, mutta tämä oli ensimmäinen varsinainen stailaus- ja kuvaustoimeksianto kotimaiselle brandille, josta sain vähän taskurahaakin. (Niin oudolta kuin se kuulostaakin, niin äitiyslomalla ollessa voi tehdä töitä sunnuntaisin ilman, että se vaikuttaa tukiin.) Jännitti totta kai hieman etukäteen, josko tilaaja tulee olemaan tyytyväinen… Ja nyt kun kuvia on kypsytellyt mielessä, tekisi jotkut asiat hieman toisin. Mutta kaikkiaan olen lopputulokseen oikein tyytyväinen!

Jäi kaikkiaan todella hyvät fiilikset tästä miniprojektista, joten kiitos BabyWallaby vielä kerran! Olisi i-ha-naa päästä tekemään näitä jatkossakin eri brandeille. <3 Vanhempainrahani (eli noin 10 kk jakso) päättyi toissapäivänä, joten jatkossa ei ole enää tätäkään rajoitetta. Ja itse asiassa yksi vastaava stailaustoimeksianto on juuri nyt työnalla ja kolmas mahdollinen tulossa Tanskasta. Jipii!

P.S. Lisää kuvia löytyy ylänavigosta PORTFOLIO-linkin takaa